رضا گلزارمون همچنان مجرد هستند
دوستان دیگه همگی شماها منو شناختین و میدونین جزو قوانین سفت و سخت وبم اینه که برای حریم شخصی گلزاریا خیلی ارزش قایلم و هیچ وقت عکسهای گلزاریا رو با سوپراستارمون در وبم نمیزارم ولی این پست رو ناچارم بزارم تا همه حرفای این پیجو تکذیب کنیم.
این پیج که میبینین با چندین ایدی فیک راه افتاده و شایعه کرده که سوپراستارمون ازدواج کردن و خانومشونم یک تین ایجر(نوجوانان بین سیزده تا نوزده سال تین ایجر خوانده میشن) هست و الان سوپراستارمون برای ماه عسل با همسرشون دوبی تشریف دارن. تاریخ حرفاشم همین دیروز جمعه 26 دیماه 99 هست.
پیش خودمون بمونه مام نفهمیدیم که همه عکسهاییم که گذاشته از اون امین فردین معروف گرفته که خیلی ماهرانه با فتوشاپ تنظیماتش انجام شده. کلیم پست و استوری گذاشته که با تمام قدرتش اثبات کنه حرفاش درسته. بیچاره دیگه راهی پیدا نکرده که بتونه فالوور جمع کنه!!!!
برگردیم به حرفه اولم که گفتم من هیچوقت عکسهای گلزارمون با فنها رو وبم نمیزارم. این عکسو میزارم چون این گلزاری عزیز پسر هستن خدا کنه ناراحت نشن خاستم بگم اگه گلزارمون ازدواج کرده و ماه عسلن پس چه جوری این اقا پسر با رضا گلزارمون امروز شنبه 27 دیماه 99 جلوی در باشگاه بدنسازی سام فیت عکس گرفتن؟ نکنه گلزارمون طی الارض میکنن و یه توک پا اومدن با این اقا عکس گرفتن و رفتن ادامه ماه عسلشون برسن؟
اخه تو رو خدا البته اگه دین و ایمانی دارین!!!! یه جوری چاخان کنین که ما رو نخندونین. حداقل یه ریزه از حرفاتونو بشه باور کرد. عکسهاتون که همه فتوشاپه و ساخته امین فردینه معروفه. دروغاتونم که اینجوری به ریختن ابروی خودتون ختم شد. حداقل یه ذره به فکر ابروی اون پدر و مادر بینواتون باشین که بچه ساختن و بزرگش کردن. زشته بخدا. قباحت داره. واسه خاطر چند تا فالوور جمع کردن و چند تا بازدید و لایک از پیجتون ابروی خانوادتونو نبرین.
من اگه بگم این پیجو بلاک کنین هزار تا پیج اینجوری میشه ساخت و بازم به گفتن مزخرفاتشون ادامه بدن ولی میخام بگم رضا گلزارمون همچنان مجردن و تمامی حرفای این پیج و همراهانش دروغه محضه.
باشگاه طرفداران محمدرضا گلزار گلزارمون ,ابروی ,همچنان ,سوپراستارمون ,گلزارمون همچنان ,مجرد هستند ,همچنان مجرد منبع
درباره این سایت